Детето усмивка се казва Амина

Детето усмивка се казва Амина

Вече ви представихме една част от страхотните деца стипендианти по проект TechARTnology – проект, който се осъществява с партньорството на Fusion Academy и е насочен към мотивирани деца от семейства с ниски доходи.

С радост искаме да ви запознаем с поредния талантлив стипендиант, който освен художествен талант, притежава отличителни добродетели. Амина е винаги усмихната. Няма път, в който да се появи без магнетичната си усмивка.

Любвеобилна и позитивна

Ентусиазирана за всеки урок, Амина пристига с весело настроение и красиви картини нарисувани през почивните дни.  Тя заразително кара всички покрай нея да отвърнат на ведрото й настроение и всички отвръщат с усмивка.

Изкуството за нея е начин на живот

Тя рисува постоянно, всичко и всеки. Не се притеснява от изобразителните средства. Еднакво й се отдава и графиката и живописта, и определено изкуството за нея е начин на живот. Тя пресъздава всяко свое впечатление на лист хартия, като пленително разказва за своята история.  Много обича да рисува семейството си, любимите си животни и красиви пейзажи.

За нея курсът беше невероятно предизвикателство, което оцвети живота й, помогна й да се запознае с технологиите и да намери много съмишленици, които също като нея рисуват непрестанно красота. Тя получи шанс, който разви чувството й за отговорност и стремеж за развитие на невероятния й творчески потенциал.

Няколко въпроса към Амина

Какви личностни качества придоби/разви във Фюжън Академи?

Интерес, приятелство и забавление. Тук е забавно.

Според теб трудно ли е на децата да изпълняват задълженията си?

Не. Интересно им е.

Радваш ли се, че бе избрана от толкова много деца да бъдеш стипендиант?

Да. Радвам се, че съм избрана.

Имаш ли си приятели тук?

Габи, Валерия, Вики, Вени и Калинка са ми приятелки.

За нашия екип бе чест Аминка да бъде наш достоен ученик с огромно сърце и любов към целия Свят!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.