UBISOFT подкрепя иновативното обучение

UBISOFT подкрепя иновативното обучение

С радост ви споделяме, че малка част от цветния дом на Fusion Academy се промени. Слънчевата стая под номер 5 бе оборудвана с компютри, благодарение на Ubisoft Sofia. Стипендиантите в курсовете Дизайн и проектиране и Дигитални изкуства по програми “Креативност без граници” и “Techartnology”, ще могат да се обучават и развиват уменията си.

Ubisoft Sofia е водеща компания в създаването и разпространението на оригинално и запомнящо се изживяване в света на игрите. Като лидер в сектора, те осъзнават важността от съвременно обучение и развитие на качествено образование за децата в България. Технологиите могат да бъдат не само забавни, но и много полезни.

С техниката, осигурена от тях, ще можем да разработим така учебното съдържание на курсовете, че да отговаря още повече на бързото развитие на технологиите. За наша голяма радост някои от децата вече започнаха да водят част от часовете си там и да изучават програми, изключително важни за тяхното развитие в сферата на дизайна и дигиталните изкуства. Очакваме невероятни резултати в най-скоро време.

Благодарим ви още веднъж UBISOFT, че подкрепяте иновативното преподаване и креативното учене!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.