За нас

Тук сме, за да бъдем ненадмината подкрепа на Вашия бизнес, да Ви помагаме в изкачването по стълбата на успеха и да получите блестящи крайни резултати.

ПРЕДИМСТВА

Ние вникваме в индивидуалните бизнес стремежи и конструираме задълбочени маркетинг планове за развитие, продуктивност и висока възвръщаемост на инвестициите.

Puzzle Piece Puzzle Piece

01

Предлагаме Ви водещи и иновативни услуги в бранша на национално и глобално ниво, превъзхождащи всички останали агенции по множество показатели.

02

Нашите международни експерти по дигитален маркетинг са готови да открият липсващото парче от пъзела, а именно идеята, която създава онази искра между вас и вашите клиенти, статегията, която ви помага да постигнете целите си.

03

Ще Ви дадем възможността да достигнете до своята интернационална целева аудитория, чрез която да получите мечтаната разпознаваемост на бизнеса Ви и високи приходи.

04

Ще Ви съдействаме непрестанно за достигането и надхвърлянето на целите Ви с нашите професионални умения за впечатляваща дигитална реклама, реативна стратегия и дизайн, маркетингови отчети с пълна прозрачност, консултации за растеж и много други услуги.

Нашите международни експерти

Отбрани кадри, заемащи ключови длъжности на ниво експерти, притжаващи множество международни дипломи и сертификати в обхвата на електронната търговия и дигиталия маркетинг от световни университети и организации.

Ние вникваме в индивидуалните бизнес стремежи и констуираме задълбочени маркетинг планове за развитие, продуктивност и висока възвръщаемост на инвестициите.

Клиенти

creative
Petfood
HappyGentelemen
Hippo Kiddo
Loved Bebe
Bulgarian Rose
Mtools.store

Сертификати

Google search console
Google Partner
Google Display Network
Google Shopping
Marketing Partner
adwise
criteo
mailchimp
RTB

0

Реализирани проекти

0

Успешни кампании

0

Mаркетолози

0

% Среден ръст в печалбите

Доверете ни се, защото
нашият екип = Вашият екип!

Кристина Дамянова

SMM specialist

Кристина Дамянова

Елиза Домузова

Graphic designer

Елиза Домузова

Антония Атанасова

Email marketing specialist

Антония Атанасова

Маргарита Миланова

Senior graphic designer

Маргарита Миланова

Дмитрий Терзиогло

Marketing Head & Account strategist

Дмитрий Терзиогло

Бойка Тютюнарова

Senior PPC specialist

Бойка Тютюнарова
Готови ли сте да започнем?
Свържете се с нас