Услуги

Нашите услуги осигуряват ненадмината подкрепа на Вашия бизнес и покриват всички маркетингови нужди за блестящи крайни резултати. Извършваме подробно проучване и си поставяме ясни цели, проектираме иновативни решения и избираме правилните инструменти, които да ви помогнат да изградите впечатляващо онлайн присъствие.

Даваме Ви възможността да достигнете до своята интернационална целева аудитория, чрез която да получите мечтаната разпознаваемост и високи приходи.С Вас сме във всяка стъпка към върха!

За да бъдете и Вие част от кръга на безбройните лийдове и високите обороти Ви предлагаме нашите водещи и най-иновативни услуги в бранша.

Google Аds

Ние ще ви съдействаме рекламата Ви в Google да се показва в точното време, на точното място и пред точната аудитория. Професионално създаване и управление на Google реклами с ниска инвестиция и висока ефективност, Увеличете продажбите си още сега.

Реклама в Социалните мрежи

Ние създаваме и управляваме реклами във Facebook. Facebook е отличен канал за реклама, чрез която можете да достигнете до клиентите си и да увеличите драстично продажбите си. Създаваме професионална проактивна реклама във Facebook с ниска инвестиция и висок процент възвръщаемост на приходите. Ние ще Ви помогнем да достигнете до точните потребители в точното време.

Email маркетинг

Професионален Email маркетинг с авторски текстове, креативни темплейти и грабващи вниманието банери. Изграждане на акаунт в подходяща платформа, интеграция на Pop up модул за Newsletter и изготвяне на ежеседмични email кампании и Push нотификации. Настройване на автоматизации за забравени колички и изготвяне на цялостната визия.

SEO

Предлагаме всички видове SEO услуги, On Page SEO, Off Page SEO, анализи на ключови думи, SEO оптимизация на онлайн магазини, безплатен първоначален SEO одит на вашия сайт. Ние Ви помагаме да заемете първото място в Google Search.

SMM

Маркетингът в социалните мрежи е от изключителна важност за Вашия бизнес. Професионалното представяне на фирмата, добре подбраното съдържание и ангажираността на аудиторията са важен показател за доверието на вашите клиенти. Ние правим съдържание в социалните мрежи с 95% авторско съдържание и тематични банери. Предлагаме Ви инфлуенсър маркетинг на високо ниво с проучени и подходящи за дейността Ви инфлуенсъри.

Одит и консултации

Предлагаме безплатен одит на дигиталното присъствие на бизнеса Ви. Консултации с дигиталните ни маркетолози, които ще ви покажат правилната маркетинг стратегия за бързо повишение на продажбите и оптимизиране на рекламните бюджети. Ще направим SEO анализ, анализ на съществуващи акаунти в Google и Facebook. Маркетинг консултацията е безплатна.

Готови ли сте да започнем?
Свържете се с нас