Email маркетинг

Email маркетингът е един от най-успешните и евтини маркетингови канали. Чрез правилно насочени рекламни кампании можете да придобиете нови клиенти или да задържите текущите. 

Ние знаем как да инвестираме във вашата база от имейл адреси и да постигнем положителна възвръщаемост на инвестициите.

Как го постигаме?

  1. Заемаме се изцяло с техническа интеграция на платформата за Email маркетинг, през която ще рекламираме.
  2. Заедно с Вас дефинираме целите на Email кампаниите.
  3. Подбираме правилната аудитория, определяме типа на кампанията спрямо целта ви и изпълняваме всички настройки с техническа прецизност.
  4. Изготвяме и съгласуваме заедно с Вас уникални и тематични визии, темплейти и изображения.
  5. Внедряваме автоматизирани Email и Push съобщения, които ще позволят да увеличите приходите си, достигайки до потребителите, изоставили количките си или разглеждали продукти без да направят покупка.
  6. Стриктно следим резултатите и обсъждаме идеи с Вас за оптимизация.
  7. Изготвяме отчети с отчетност за постигнатите резултати за всяка една кампания, както и статистика за поведението на адресатите, в която са описани подробно данните за няколко ключови показатели.

Перфектно създаденият имейл е безполезен, ако не достигне до входящите пощи на Вашиите абонати. Ето защо, професионално изготвената Email кампания и стратегическият подход са причините за успеха на нашите Email кампании.

По този начин ще получите дългосрочни ползи за бизнеса Ви, а именно популяризиране на бранда си, разпространение на съдържанието, което създавате и новините, свързани с дейността Ви. Също така успешно промотиране на вашите продукти, услуги, оферти и промоции.

img

Използвайте силата на Email маркетинга

Използвайки силата на Email маркетинга и нашите опит и експертиза - създадем ефективни Email кампании, за да задържим текущите Ви клиенти, да ги ангажираме повторно и да ги стимулираме да извършват повторни продажби. Всичко това е от решаващо значение за Вашия бизнес.

Нашият подход:

◆ Правим подробно проучване на бизнеса Ви, нишата, конкуренцията и цялата ситуация на пазара.

◆ Създаваме и съгласуваме с Вас цялостна стратегия за рекламиране.

◆ С техническа прецизност изпълняваме настройките по рекламните кампании. 

◆ Следим ежедневно, анализираме и оптимизираме текущите резултати.

◆ Дори и да постигнем заложените цели, продължаваме да правим A/B/B тестове за тестване на нови идеи и ръст за бизнеса Ви.

img
Готови ли сте да започнем?
Свържете се с нас