Google Аds

Искате да извлечете максимума за своя бизнес и да достигнете до потребителите, които търсят Вашите услуги или продукти? Е, за това са нужни дълги години опит и експертиза, умения за работа с голям набор от данни и индивидуален подход. Имате късмет, ние, екипът на Be Creative, притежаваме всички тези знания и умения и като Ваша дигитална агенция гарантираме, че сте в сигурни ръце.

Google Ads е един от най-мощните инструменти за реклама. Създадени и управлявани правилно, рекламите работят изцяло за Вас, ще постигнете повече продажби и ще изградите разпознаваем бранд. 

Google Ads предлага изключителен набор от алгоритми и технологии, които откриват огромни възможности за рекламиране - създаване на ефективен ремаркетинг, машинно и автоматизирано обучение, анализ на конкуренцията, редица опции за оптимизация за реализации, процент на реализациите, кликове, импресии - в зависимост от целта на бизнеса Ви.

img

Управляваме и използваме успешно всички инструменти, които екосистемата на Google Ads предлага:

Google Search Ads:

Рекламите в мрежата за търсене имат за цел да представят Вашите услуга / продукт най-горе в резултатите от търсенето и да привлекат всички потенциални клиенти, които вече се интересуват от тях. 


Изграждайки Вашите кампании или поемайки управлението на вече съществуващите, ние се задълбочаваме максимално, проучвайки нишата, в която се позициониране, за да гарантираме, че привличаме правилните клиенти, използвайки най-ефективните ключови думи и допълнителни настройки на рекламните кампании - местоположения, демографски данни, корекции по устройства, допълнителни аудитории.

Google Display Ads:

Рекламите в дисплейната мрежа имат за цел да увеличат разпознаваемостта на бранда, услугите / продуктите Ви. Чрез тях можете да получите повече продажби, показвайки рекламите си в най-популярните сайтове.


Ние знаем как да ги насочим към правилната аудитории, за да бъдат максимално ефективни. Създаваме интересни насочвания, следим къде се показват рекламите Ви, използваме всички възможности на платформата, за да оптимизираме рекламните Ви кампании.

Google Shopping Ads:

Рекламите в пазаруване са задължителни, ако искате да разширите бизнеса си и да продавате извън България. Чрез Shopping кампаниите не само ще увеличите продажбите си, но и ще постигнете оптимални цени за поръчка.

Рекламите Ви ще се показват в резултатите от търсенето като тук имате възможността да покажете изображение на продуктите, които предлагате.

Нашата цел е да създадем реклами в пазаруване, които да отговорят на нуждите на Вашата целева аудитория, за да бъдем максимално ефективни в продажбите.

YouTube Video Ads:

Видео рекламите са идеални за постигането на голям обхват и то на ниска цена. 

Чрез тях ще достигнете до потенциалните си клиенти. И най-хубавото - плащате само когато прояват интерес към рекламата Ви.

Ние създаваме успешни видео кампании, насочваме ги към правилната аудитория, оптимизираме ги и ги следим ежедневно, за да изпълним целите Ви. 

Discovery Ads:

Кампаниите за откриване са уникално съчетания от визуални елементи и ефективни възможности за насочване към правилната аудитория. Чрез тях можете да достигнете до 3 милиарда потребителите в екосистемата на Google, да постигнете целите си като предложите индивидуална, персонализирана и интересна реклама.


Нашите опит и експертиза са идеалната възможност за Вас да тествате този нов инструмент за бизнеса си. Ние ще настроим всичко необходимо по кампанията, използвайки тънкостите, които дават резултат. 

App Installs:

Рекламите за приложения, Ви позволяват да популяризирате приложението си в Google Play, App Store, Google Search и т.н. 

Тук са необходими само няколко идеи за рекламен текст, изображение, видео съдържание и обявата за приложението, за да могат системите на Google да тестват и използват най-подходящата и ефективна комбинация от активи в рекламите. 

Ние от своя страна ежедневно следим и оптимизираме рекламните кампании, за да подобряваме представянето и да постигнем заложените цели.

 

Извлечете максимума за бизнеса си с Google Ads

Индивидуалният и цялостен подход към Вашия бизнес е нашата тайна за успех. Извършваме ежедневна оптимизация, непрекъснато тестваме нови рекламни формати, аудитории, сравняваме ефективността и работим заедно с Вас за повече продажби.

Нашият подход:

◆ Правим подробно проучване на бизнеса Ви, нишата, конкуренцията и цялата ситуация на пазара.

◆ Създаваме и съгласуваме с Вас цялостна стратегия за рекламиране.

◆ С техническа прецизност изпълняваме настройките по рекламните кампании. 

◆ Следим ежедневно, анализираме и оптимизираме текущите резултати.

◆ Дори и да постигнем заложените цели, продължаваме да правим A/B/B тестове за тестване на нови идеи и ръст за бизнеса Ви.

Готови ли сте да започнем?
Свържете се с нас