SEO

SEO Одит на сайта

SEO оптимизацията е един от най-добрите начини за развитие на бизнеса Ви. Чрез професионално изготвена стратегия от нашите експерти, можете да печелите повече качествен трафик от търсенето към вашия уебсайт. Ние предлагаме SEO услуги, които не само увеличават трафика, но и носят повече продажби.


SEO оптимизацията е насочена към потребителите, които е най-вероятно да извършат жаланата от Вас цел на вашия уеб сайт. Ние ще изготвим персонализирани SEO стратегия за Вашия Бизнес, която включва внимателно проучване на ключови думи и ефективно внедряване на съдържание на сайта Ви. Така Вашата най-ценна аудитория, ще ги намери в резултатите от търсенето.

Предлагаме Ви пълен SEO одит на сайта, включващ:

◇ Оценка на структурата.

◇ Преглед на заглавни тагове и мета описания

◇ Анализ на технически проблеми със счупени връзки и основните HTML тагове.

◇ Проверка на конкурентоспособността на уеб сайта ви.

SEO On Page:

Ще изготвим ясна концепция за конструиране на SEO On Page. Това е задължителна стъпка във всеки вид SEO кампания.Преко допринася за подобряване на класирането и видимостта на уеб сайта Ви и включва оптимизиране на съдържанието, създаване на SEO friendly URL, изграждане на вътрешно свързани структури, мета описания и тагове на заглавието, ALT тагове на изображенията, HTML заглавия (H1-H6 тагове).

SEO Off Page:

Ще Ви предоставим ясна концепция за SEO Off Page. Този тип концепция е важна, тъй като дава информация за действията извън уебсайта.  А те от своя страна са важни за подобрение на позицията на SERP, а именно линк билдинг в социални мрежи, форуми и медии, съдържание за блог статии, статии за медии и backlinks. Ние Ви помагаме  да бъдете винаги пред конкурентите си!

img

Използвайте силата на SEO оптимизацията

SEO оптимизацията е услуга, която значително ще подобри класирането в резултатите от търсенето за ключови думи, свързани с Вашия бизнес. Това ще увеличи видимостта на бизнеса Ви в търсачките и ще увеличи трафика към уеб сайта Ви. За най-добри резултати  - ние съчетаваме професионално изградена SEO персонализирана стратегия, различни видове SEO тактики и уникален и индивидуален подход към Вас и Вашия бизнес.

img

Нашият подход:

◆ Правим подробно проучване на бизнеса Ви, нишата, конкуренцията и цялата ситуация на пазара.

◆ Създаваме и съгласуваме с Вас цялостна стратегия за рекламиране.

◆ С техническа прецизност изпълняваме настройките по рекламните кампании. 

◆ Следим ежедневно, анализираме и оптимизираме текущите резултати.

◆ Дори и да постигнем заложените цели, продължаваме да правим A/B/B тестове за тестване на нови идеи и ръст за бизнеса Ви.

Готови ли сте да започнем?
Свържете се с нас