SMM

Маркетингът в социалните мрежи (SMM) е форма на онлайн маркетинг, която включва създаване и споделяне на съдържание с цел постигане на Вашите бизнес цели. Това е мощен инструмент, чрез който ще достигнете до Вашата целева аудитория и ще насърчите потребителите да станат Ваши клиенти.

Чрез SMM можете да изградите широкообхватна онлайн общност, да разширите мрежата си от клиенти, да направите марката, продукта / услугата си по-популярни.


Нашите експерти ще създадат уникално, максимално ангажиращо аудиторията съдържание, допълнено с  тематични визии. Заедно ще постигнем:

◇ Популяризиране на Вашия бранд.

◇ Изграждане на идентичност на Вашия бранд.

◇ Увеличаване на последователите Ви.

◇ Интересно и качествено съдържание за последователите Ви.

◇ Увеличаване на трафика към уеб сайта Ви.

Ключът към постигането на желаните резултати от социалните медии е фокусът върху изграждането на цялостна стратегия и план за социалните медии и самото съдържание.

Стратегия за социални медии:

За да постигнем измерими резултати е необходимо да си поставим цели. След това пристъпваме към плана - ясното му и усърдно следване са причината ни за успех.


Създаване на съдържание в социалните медии:

Запознаваме се подробно с Вашия бизнес, за да представим всяко съдържание с правилния глас и послание на бранда Ви. Умеем да създаваме атрактивно и интересно съдържание.

img

Използвайте силата на SMM

Услугата SMM е неразделна част от цялостната маркетингова стратегия. С индивидуална стратегия, ясно поставени цели, креативност и правилен подход, ние ще Ви помогнем да изградите своя бранд като стабилен и надежден, да се отличите от конкурентите си и да увеличите продажбите си.

Нашият подход:

◆ Правим подробно проучване на бизнеса Ви, нишата, конкуренцията и цялата ситуация на пазара.

◆ Създаваме и съгласуваме с Вас цялостна стратегия за рекламиране.

◆ С техническа прецизност изпълняваме настройките по рекламните кампании. 

◆ Следим ежедневно, анализираме и оптимизираме текущите резултати.

◆ Дори и да постигнем заложените цели, продължаваме да правим A/B/B тестове за тестване на нови идеи и ръст за бизнеса Ви.

img
Готови ли сте да започнем?
Свържете се с нас